Catalonia Talent

Catalonia Talent

Els Premis Talent en literatura 2020 i 2021 a la Gala de la Nit del Talent

3 de maig de 2022

Articles - Cultura

El proper divendres 6 de maig, la Fundació Impulsa Talentum XXI ha organitzat "La nit del Talent", que per quart any consecutiu vol reconèixer amb el Premi d’Honor Welcome Talent una personalitat internacional que hagi aportat valor, coneixement i talent al país. En aquesta edició, el president i fundador de la fira ISE Integrated Systems Europe, Michael Blackman.

Amb anterioritat a l’entrega d’aquest guardó, es presentaran els dos llibres guanyadors dels Premis Talent Cambra 2020 i 2021 que ja han estat editats per Libelista, plataforma de venda online de llibres físics i digitals que beneficia en tots els processos de compra a les llibreries independents, en col·laboració amb la fundació, i que són: "Et regalo els retalls d'una història", d'Alba Badal, i "Barcelona, la rosa i el drac", de Teresa Saborit, en un debat conduït per l'escriptor Jordi Cabré.

La Nit del Talent se celebrarà a la sala B de Luz de Gas, en un acte programat per la "Fundació Impulsa Talentum XXI" i la Cambra de Barcelona, i que vol ser un esdeveniment festiu per a la comunitat del Talent català formada per emprenedors, intel·lectuals, artistes, investigadors i totes aquelles persones que contribueixen en el desenvolupament de la nostra societat. 

És per això que, uns dies després d’aquest Sant Jordi passat per aigua, Libelista i la Fundació Impulsa Talentum XXI volen recuperar una jornada literària, convidant en aquesta Nit del Talent les dues guanyadores de les darreres edicions dels Premis Talent Cambra de Literatura, que entrega anualment la Fundació i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Aquest any el premi el rebrà Michael Blackman president de l'ISE la fira mundial de l'audiovisual que es farà la setmana següent a Barcelona. Michael Blackman és el quart guardonat d’aquest Premi Welcome Talent, que en anteriors convocatòries ha premiat Luca de Meo, de SEAT; John Hoffman, de GSMA Mobile World Congress, i l’exconseller Andreu Mas-Colell. El premi reconeix la trajectòria de personalitats que han ajudat a que el talent s’estableixi a Catalunya. 

A les 23.30 h els assistents passaran al concert de la "Sala A" per fruir de la millor música dels setanta, de la mà de "Disco Inferno", i les seves versions de Chic, Kool & The Gang, Earth, Wind & Fire, Bee Gees, Donna Summer, Michael Jackson, The Tramps i un llarg etcètera

Contingut relacionat

Carregant...
x