Catalonia Talent

Catalonia Talent

Microsoft aposta per Barcelona i per la Intel·ligència Artificial

13 de setembre de 2021

Articles - Tecnologia

La multinacional Microsoft ha anunciat aquest matí que crearà a Barcelona un nou centre d'Investigació i Desenvolupament especialitzat en aplicació de tecnologies d'intel·ligència Artificial IA, que s'integrarà al conjunt de vuit hubs d'innovació que ja té Microsoft a nivell mundial, especialment dins de la divisió Web Experiences Team. 

Aquest centre neix amb l'objectiu d'atraure talent de tots els països d'Europa, en l'equip Search & AI que lidera el vicepresident corporatiu de Microsoft Corporation en Estats Units, Jordi Ribas. Es tracta d'un equip especialitzat en l'aplicació d'Intel·ligència Artifiical que és el més gran de WebXT, centrada en el desenvolupament d'experiències d'usuari basades en la IA i aprenentatge profund, i que contribueix al desenvolupament de Windows. Azure i Bing. Segons ha declarat Ribas: "Estic convençut que implementar aquest hub a Espanya permetrà afegir molt valor a la proposta de Microsoft arreu del món". 

Segons Alberto Granados, president de Microsoft España, els professionals que pretenen contractar en aquest hub pretenen "generar un vector d'innovació en IA, en col·laboració amb universitats, centres d'investigació i empreses de tecnologia". La notícia ha estat molt ben rebuda en cercles polítics.

Temes microsofthubIAintel·ligència artificialWindows

Contingut relacionat

Carregant...
x