Catalonia Talent

Catalonia Talent

Bitmetrics, la startup industrial més prometedora del 2020 segons l'IQS

28 de gener de 2021

Articles - Tecnologia

L'empresa Bitmetrics, una de les guanyadores dels darrers Premis Talent 2020, ha estat qualificada com l'startup industrial més prometedora del 2020 després d'haver guanyat la quarta edició de l’IQS Tech Fest, festival europeu per a startups industrials.

L’objectiu d’aquest nou sistema és el de facilitar processos que suposen un 40% de les tasques industrials, com agafar, col·locar o seleccionar objectes. Gràcies a la intel·ligència artificial incorporada a la càmera, els processos automàtics prenen decisions de manera autònoma i s’adapten a múltiples contextos.

Organitzat pel centre emprenedor IQS Tech Factory, l’IQS Tech Fest vol donar visibilitat a aquelles empreses que fabriquen tecnologies disruptives i reunir els principals líders internacionals de l’ecosistema innovador industrial a través de sessions i presentacions de projectes. “Amb aquest esdeveniment volem promoure l’emprenedoria industrial, de base científica-tècnica i que inclou processos productius”, explica el director del festival, Oriol Pascual. “Són aquestes startups les que es convertiran en les empreses industrials de demà”, afegeix.

La quarta edició de l’IQS Tech Fest s’ha celebrat de manera virtual i els principals eixos han estat les noves tendències industrials i la sostenibilitat. Com a guanyadora, BitMetrics tindrà l’oportunitat de viatjar a Shenzhen, a la Xina, considerada com la principal ciutat i regió manufacturera del món, per realitzar un programa d’acceleració.

Temes bitmetricspremis talentiqsiqs tech fest

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x