Catalonia Talent

Catalonia Talent

Més de 100 projectes concorren als Premis Talent Cambra

17 de setembre de 2021

Articles - Ciència i Coneixement

Redacció - L'organització dels Premis Talent Cambra ha tancat la recepció de projectes presentats a la VIII Edició d'aquests guardons, amb un nou rècord de participació. Més de cent projectes, presentats en les cinc grans àrees temàtiques, seran avaluats les properes setmanes per diversos jurats especialitzats, que van des de les tecnologies i la ciència a les arts escèniques i plàstiques, passant per la salut, la sostenibilitat i el medi ambient, la logística, el comerç o els transports, entre d'altres.

Bru Recolons, president de la Fundació Impulsa Talentum, entitat coorganitzadora dels Premis amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona, destaca el creixement progressiu de l'interès en els premis per part diversos àmbits científics i culturals, fruit també dels acords als quals ha arribat l'entitat el darrer any amb institucions, empreses i organismes econòmics del país. A partir d'ara, tal com explica Recolons, s'inicia el periode de deliberació per part dels jurats, que anualment formen personalitats de reconegut prestigi i trajectòria en els diversos àmbits.

Els Premis s'entregaran aquesta tardor en el marc d'una gala que serà retransmesa per televisió, com els darrers anys, i que a més vol visibilitzar els Premis d'Honor en diversos sectors. De moment ha trascendit que Sor Lucía Caram i la Fundació del Convent de Santa Clara són els guanyadors del Premi en l'àmbit de la solidaritat. La organització desvetllarà en els propers dies els altres Premis d'Honor que s'entregaran.

Temes Premis talentCambra de ComerçFundació Impulsa Talentum

Contingut relacionat

Carregant...
x