Catalonia Talent

Catalonia Talent

El Palau Martorell acollirŕ la presentació de l'Impulsa Talentum Congress i del World Peace Forum

20 de febrer de 2023

Articles - Cičncia i Coneixement

El proper 3 de març, la Fundació Impulsa Talentum i el Reial Cercle Artístic presentaran conjuntament l'esdeveniment que marcarà el calendari de les entitats del proper any, i que tindrà lloc el novembre a Barcelona, l'Impulsa Talentum Congress i el World Peace Forum. La presentació comptarà amb la presència de Federico Mayor Zaragoza, que fou director general de la UNESCO, i amb la participació de Bru Recolons, president de la fundació Impulsa Talentum, i Josep Fèlix Bentz, president del Reial Cercle Artístic de Barcelona, entitats que acullen els esdeveniments. 

L'acte tindrà lloc al Palau Martorell, espai noble gestionat pel Cercle Artístic al carrer Ample, davant de la Plaça de la Mercè, que vol esdevenir un centre cultural de referència. El proper novembre l'Impulsa Talentum Congress i el World Peace Forum, ompliran la ciutat de ponències, conferències, i activitats que posaran el focus en la gestió del talent i l'emprenedoria com a constructors de la pau internacional.

Els dos esdeveniments uneixen forces per multiplicar-ne l'impacte i posicionar Barcelona com a ciutat de referència per la pau i el talent a nivell internacional. Els organitzadors busquen crear un ambient d'aprenentatge i networking on els assistents puguin connectar-se amb els líders més influents en aquestes àrees i aprendre de les seves experiències.

Inscripcions en el següent enllaç: Presentació del Impulsa Talentum Congress i el World Peac... (talentknowledgecongress.com)

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x