Catalonia Talent

Catalonia Talent

40 anys de Premsa Comarcal se citen al Liceu

20 de setembre de 2021

Articles - Ciència i Coneixement

L'Associació de la Premsa Comarcal (ACPC) va celebrar ahir diumenge l'acte de commemoració dels 40 anys de l'entitat, amb una gala en que s'ha distingit amb una menció honorífica a tots els expresidents de l'entitat. Entre ells, també s'ha reconegut la trajectòria de Ramon Besa, 1r Premi d'Honor de ls Premsa Comarcal.

El president de la Generalitat i la Presidenta del Parlament han volgut fer costat a l'entitat degana del periodisme local, posant en valor la importància de la premsa local, en el marc del panorama mediàtic del país, en un any precisament en que l'entitat ha programat activitats arreu del país, per commemorar els seus primers 40 anys.

Quim Masferrer ha sigut l'encarregat de conduir un acte que ha comptat amb les actuacions en directe de Maria Jacobs i Roger Mas, que ha interpretat alguns temes del seu nou treball 'Totes les flors'.Durant els parlaments, Aragonès ha afirmat que sense premsa comarcal "no hi hauria un panorama mediàtic complet" i ha reivindicat el paper de la dona dins el món de la comunicació. Per la seva banda, Borràs ha afirmat que "Catalunya ha estat, és i serà terra de premsa comarcal i local" i ha agraït la contribució dels mitjans de proximitat tant a la memòria col·lectiva com a l'ús i la normalització del català. Borràs també ha destacat el caràcter "compromès" d'aquests mitjans: "En moments d'angoixa i incertesa és quan la societat necessita estar ben informada, i vosaltres ho heu fet", ha afirmat.

Temes premsaACPCLiceuLaura BorràsPere Aragoneslocalmitjans de comunicació

Contingut relacionat

Carregant...
x