Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Welcome Talent Society impulsa la creació de la Fundació Impulsa Talentum

19 de maig de 2021

Articles - Ciència i Coneixement

L'assemblea general de la Welcome Talent Society impulsarà l'entrada d'un patronat provinent de grans empreses, institucions amb noms i cognoms de prestigi, que permetrà desenvolupar els objectius fundacionals de la Fundació Impulsa Talentum. Els principals objectius són generar autoestima de país; fer que neixin empreses a cada instant, generar treball i llocs de feina; i, difondre i comunicar l’emprenedoria, l’empresa, el talent i la creació a Catalunya.

El president de la Welcome Talent Society, Bru Recolons, ha explicat com ha crescut enguany l'entitat amb la incorporació de l'equip de gerència, marketing i comunicació i, la creació del canal digital Catalonia Talent. El tresorer Fabrice de Lapparent ha explicat els comptes anuals de l'entitat, que han estat aprovats per unanimitat.

A l'assemblea, a part dels membres nats fundadors, hi ha participat Jaume Aragall, de la Cambra de Comerç, entitat coorganitzadora amb la Welcome Talent Siciety dels Premis Talent Cambra. Aquests premis tindran un format més curt enguany, en format de reptes que conformaran un programa televisiu. A partir de setembre, els Premis Talent Cambra tindran un calendari similar al del curs escolar.

Paral·lelament, Recolons ha avançat unes jornades coordinades amb Carles Agustí, màxim expert en Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i governança a l'estat, i la publicació d'un manifest a favor del mecenatge.

Albert Torras, director del Catalonia Talent ha presentat els objectius del canal i les línies estratègiques dels pròxims mesos: incorporar nous col·laboradors en l'àmbit d'opinió i seguir creixent en l'elaboració del contingut propi. Recolons ha destacat, en aquest punt, la possibilitat de tenir vint punts arreu del territori català, on detectar talent i acostar-lo a les eines de desenvolupament que ofereix la Fundació.

Frank Perkins ha explicat a l'assemblea els serveis nous que ofereix la Fundació Impulsa Talentum a les empreses per diagnosticar, accelerar i impulsar projectes. Segons Perkins, el creixement d'empreses a Barcelona és molt menor que a grans capitals europees, perquè hi ha poc finançament, també una fuga d'empreses per manca d'acceleració i ha proposat la creació d'un fons per al Talent. L'assemblea també ha servit per presentar els nous col·laboradors de la fundació.

Després de la sessió, Jordi Oliveres ha realitzat una sessió sobre exploració de les capacitats i del talent dels membres d'una organització molt didàctica i que ha despertat l'interès de la junta. Finalment. Jaume Aragall ha fet de guia per una visita a la Llotja de Mar, descobrint secrets i aspectes desconeguts de l'històric edifici.

Temes Welcome Talent SocietyFundació Impulsa TalentumassembleatalentCatalunyaPremis Talent Cambra

Contingut relacionat

Carregant...
x