Catalonia Talent

Catalonia Talent

Oriol Amat. elegit nou rector de la Universitat Pompeu Fabra

7 de maig de 2021

Articles - Ciència i Coneixement

Oriol Amat, catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat, ha estat escollit nou rector de la UPF després d’obtenir el 65% de vots favorables (1.756) respecte al total de vots emesos (2.706). Amb aquest resultat, Amat substitueix en el càrrec a Jaume Casals, catedràtic de Filosofia, que ha estat rector durant els darrers vuit anys. 

Malgrat només haver-hi un candidat, la participació global registrada s’ha enfilat fins al 18,28%, dada que suposa un increment d’11 punts respecte a les darreres eleccions amb candidat únic. El sector amb una participació més alta ha estat el de professors doctors amb vinculacó permanent, amb més del 72%, mentre que el sector amb menys participació ha estat el dels estudiants de màster i doctorat, amb el 4,86%.

Per sectors de la comunitat universitària, Oriol Amat ha obtingut el suport majoritari en tots, i en destaca especialment el del professorat, amb una forquilla d’entre el 63 i el 81%, i el personal d’administració i serveis, amb un 77,21%. Els estudiants, tant de grau com de màster i doctorat, també han votat majoritàriament el candidat, amb percentatges d’entre el 55 i el 58%.

Temes Oriol AmatUniversitat; Pompeu Fabrarector

Contingut relacionat

Carregant...
x