Catalonia Talent

Catalonia Talent

La fundació Impulsa Talentum tanca amb humor JOBarcelona

28 d'abril de 2023

Articles - Ciència i Coneixement

La clausura del congrés de recerca de feina jove a Barcelona, JOBarcelona, va cloure ahir amb l'acte The Hiring Game, en que la Fundació Impulsa Talentum, entitat lider al país en el debat i avenç acadèmic en la gestió del talent, es preguntava amb humor quines són les formes d'afrontar una entrevista de feina.

En la còmplice trobada hi participaren l'actor Rai Borrell, Premi Talent del darrer any en arts escèniques i amb una amplia trajectòria en el sector de la improvisació, a Catalunya i arreu de l'estat, que interpretà quatre personatges ben coneguts: Boris Izaguirre, Joan Manuel Serrat, Tomeu Penya i Eduard Punset. Aquests havien de respondre les preguntes habituals en una entrevista laboral, com les expectatives salarials, els motius que el duen a voler treballar amb una empresa concreta, les fortaleses i les debilitats, entre d'altres. L'entrevistador, en aquest cas, era Albert Torras, cap de comunicació de l'entitat i director del Catalonia Talent, acompanyat per l'expert Guillem Recolons, autoritat reconeguda en personal branding, que en un diàleg amb Torras, apuntà dades d'interès sobre els perfils dels candidats, els prototipus de persones, i la seva idoneïtat per al lloc de feina. Una interessant i divertida proposta per parlar de temes que sovint es posen sobre la taula a l'hora d'entrevistar candidats.

Finalment, el president de la fundació Impulsa Talentum, Bru Recolons, defensà les formes innovadores que permeten captar talent a les empreses, i que es manifesten de forma diversa i complexa, i la tasca que fa la Fundació per conèixer les tendències en aquest sector, aportar-hi coneixement i base científica i promoure el debat per a fer avançar les empreses quant a gestió del talent.

Durant tota la jornada, la fundació tingué un corner on hi passaren nombroses empreses per explicar les seves bones pràctiques en aquest àmbit.

Contingut relacionat

Carregant...
x