Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Fundació Impulsa Talentum presenta una eina per a fidelitzar el talent

22 de juny de 2023

Articles - Ciència i Coneixement

El proper dimecres 28 de juny, la Fundació Impulsa Talentum convoca a la jornada "Rotación Cero. Impulsando el talento de nuestro equipo", un seminari gratuït amb José Nájera, consultor especialista en productivitat i desenvolupament d'equips d'alt rendiment, que aportarà les claus i eines per a fidelitzar els equips, a través d'una proposta disruptiva i un mètode guanyador. En aquest seminari, que tindrà una durada d'una hora, amb cafè networking per als assistents, s'explicarà el mètode que proposa Nájera, i que inclou la identificació de les polítiques de rols, l'analisi de la bretxa d'habilitat, la identificació de les power skills, i la culminació amb rotació zero, que és l'objectiu de les empreses amb personal d'alt rendiment.

L'acte tindrà lloc a Wonder Photo Shop, de Fujifilm, al carrer Gran de Gràcia 1, a les 11 del matí. Per anotar-s'hi, cal enviar un correu a info@impulsatalentum.org 
Imprescindible. Places limitades

L'objectiu de la Fundació Impulsa Talentum és treballar per a la millora orgànica de la gestió del talent a les organitzacions, públiques o empresarials, mitjançant el foment de la cultura del talent. Per a això, la Fundació i l'ecosistema format per Impulsa Talentum SL, la Welcome Talent Society, i la Càtedra del Talent, treballa amb empreses i consultors, organitzant jornades, summits, el Congrés internacional, i elaborant projectes i productes d'interès i a mida per a les organitzacions.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x