Catalonia Talent

Catalonia Talent

John Hoffman, conseller delegat de GSMA, participa en la presentació de la nova edició dels Premis Talent 2021

17 de juny de 2021

Articles - Ciència i Coneixement

Aquest divendres té lloc la presentació de la nova edició dels Premis Talent Cambra 2021, impulsada per la Fundació Impulsa Talentum XXI i la Cambra de Comerç de Barcelona, a La Llotja de Mar.

L’acte comptarà amb la participació del conseller delegat de GSMA, organitzadora del Mobile World Congress, John Hoffman, i la vicepresidenta de l’àrea institucional del Futbol Club Barcelona, Elena Fort. La cloenda anirà a càrrec de la consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis. Durant l’acte, conduït per la periodista Helena Garcia Melero, es lliurarà el premi d’Honor Welcome Talent 2020 a Hoffman. Tot seguit es farà un col·loqui sobre els reptes i les oportunitats que ofereix la postpandèmia a l’economia.

L’acte seguirà amb la presentació dels Premis per part del president de la Fundació Impulsa Talentum XXI, Bru Recolons, i continuarà amb unes paraules de Laporta, que se suma a aquesta edició dels Premis Talent Cambra amb un repte pel món del futbol. Es tancarà amb la intervenció de la consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis. Durant la sessió també intervindrà Mònica Roca i Aparici, presidenta de la Cambra, i Antoni Gelonch, president d’honor dels Premis Talent Cambra, en representació de les entitats convocants dels Premis. Els Premis Talent Cambra, creats per la Fundació Impulsa Talentum XXI fa sis anys i que compten amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona des de fa dues edicions, treballen per identificar el talent català i impulsar tots aquells projectes innovadors.

Contingut relacionat

Carregant...
x