Catalonia Talent

Catalonia Talent

Neix el programa BCN Health Booster per a empreses emergents

2 de juny de 2021

Articles - Cičncia i Coneixement

La iniciativa ha estat impulsada pel Parc Científic de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona i compta amb el suport de Barcelona ActivaBiocat. BCN Health Booster és un accelerador per a empreses emergents relacionades amb l'àmbit de les ciències de la vida. En concret, els relacionats amb productes farmacèutics, biotecnològics o dispositius mèdics. Els projectes han de ser innovadors i d'impacte social.

BCN Health Booster es crea a partir del Pla Barcelona Ciència, un projecte en què es vol fomentar la participació i col·laboració entre diferents empreses, centres públics, universitats i administracions per torna a impulsar la recerca en salut. Les empreses han de tenir menys de cinc anys d'activitat per poder optar a la iniciativa.

L'accelerador ajudarà a 11 empreses derivades -de centres de recerca públics, universitats i hospitals- i startups en qüestions relacionades amb la formació, mentoria i consultoria personalitzada i assessoraments gratuïts en àrees estratègiques com el finançament.

L'Ajuntament de Barcelona subvenciona el projecte amb 468.936 euros. Per la seva banda, el Parc Científic de Barcelona destinarà 685.334 euros. Els projectes que vulguin participar es poden apuntar fins al 17 de setembre del 2021.

Temes salutinnovacióimpacte socialcičnciaBarcelonastartups

Contingut relacionat

Carregant...
x