Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Fundació Impulsa Talentum convoca de nou els Premis Talent

19 de juliol de 2023

Articles - Premis i reconeixements

Fins al proper 30 d'octubre hi ha temps per inscriure's als Premis Talent, guardons que arriben a la novena edició i que, al llarg dels darrers anys, han reconegut trajectòries, emprenedors, projectes i idees en una trentena de categories diverses, dividides en cinc àrees diferents. Com explica Bru Recolons, president de la Fundació convocant, "els Premis Talent van ser un dels primers esdeveniments que vàren crear, fundacional del que ha acabat esdevenint l'ecosistema del Talent que hem creat, amb una fundació, una empresa, els Premis, un Congrés, un conjunt de summits territorials, i una institució acadèmia i d'investigació que estem creant en aquests moments. Els Premis són els nostre origen, i un dels nostres objectius: reconèixer el talent al nostre país".

Entre les categories hi ha el reconeixement a projectes científics, de salut, de sostenibilitat, de l'àmbit humanista i també cultural. Durant aquests mesos, s'està convocant a la societat civil a presentar, en cadascún dels àmbits, projectes que, segons Recolons, "aportin visió, lideratge, il·lusió, compromís, impacte social, i innovació. Perquè la innovació existeix en tots els àmbits". Els candidats poden inscriure la seva proposta al web www.premistalent.cat. Durant el mes de novembre, un jurat format per personalitats dels diversos àmbits, i d'entitats amb les quals la Fundació Impulsa Talentum té conveni: Eurecat, la Fundació Ona Futura, el Col·legi d'Economistes de Catalunya, Aigües de Barcelona, i molts altres, escollirà els guanyadors. Durant el mes de desembre tindrà lloc una gala de premiació. 

Recolons explica que el 24 de novembre, en el marc de la jornada Talent For Peace, i dins del World Peace Forum, s'entregaran els Premis d'Honor, que fora de concurs, recauen en personalitats molt rellevants de Catalunya i del món, en els diversos àmbits. També conclou que els Premis han estat en constant evolució: "Vàrem començar fa deu anys amb uns reconeixements que volíen premiar els dissenyadors que estaven fent souvenirs innovadors amb valor genuïnament barceloní, i després de tota aquesta evolució, ens plantegem per futures edicions posar el focus en les empreses i emprenedors que estan aportant innovació i bones pràctiques en l'àmbit de la gestió del talent, i en la transferència de coneixement, que és el focus que té la nostra Fundació"

Inscripcions a www.premistalent.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x