Catalonia Talent

Catalonia Talent

Àurea Rodríguez, Antoni Cañete, Maria de la Pau Janer o Josep Ametller, entre els guardonats dels Premis Gaudí Gresol

20 de juny de 2023

Articles - Premis i reconeixements

El Tecnoparc de firaReus va ser l'escenari la setmana passada de la Cerimònia d'Entrega dels Premis Gaudí Gresol, que aquest any han arribat a la setzena edició.

En l'acte es va guardonar a l'enginyer electrònic industrial i president de PIMEC, Antoni Cañete, en la categoria de Lideratge empresarial. La col·laboradora del Catalonia Talent, Àurea Rodríguez, professora a la URV i directora interina del European Institute of Innovation & Technology (EIT) va rebre el reconeixement en la categoria Tecnologia i Innovació. Josep Ametller, Cofundador i conseller delegat del Grup Ametller, va ser el guardonat en la categoria Medi Ambient. La ballarina i actriu Ivana Miño va ser la premiada en Arts escèniques. L'escriptora Maria de la Pau Janer va rebre el premi de Literatura i Elsa Punset, escriptora, filòsofa i divulgadora, el de Comunicació. Esther Giménez-Salinas, doctora en Dret i diplomada en Psicologia, va ser reconeguda com a Catalana il·lustre, mentre que el doctor Eduard Estivill, Neurofisiòleg, pediatra i especialista Europeu en Medicina del Son va ser el premiat en Medicina. Finalment, el director de cinema Juan Antonio Bayona va ser el guardonat en la categoria Cinema i la cantant i intèrpret Mariona Escoda en Música.

La finalitat dels Premis Gaudí Gresol és reconèixer el treball de persones, entitats i organismes que hagin destacat en diferents disciplines professionals. Enguany, la participació en aquest extraordinari esdeveniment va tornar a ser tot un èxit, ja que el nombre de persones inscrites a la gala de lliurament dels premis i el sopar solidari posterior va ascendir fins als 300 assistents.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x