Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Fera, nova acceleradora de la Fundacio.Cat i Òmnium

5 de maig de 2022

Articles - Economia

El dia 1 de juliol neix La Fera, una fàbrica digital que generarà oportunitats per a creadors de contingut, streamers i podcasts en català. Els connectarem amb nous públics, oferint-los eines per ser autosuficients, generar interès comercial, arribar a àmbits on el català no té presència i impulsar-los cap a una distribució internacional.

La Fera és un nou projecte sense ànim de lucre impulsat per un grup de persones preocupades pel futur de la llengua amb el suport de la Fundació .cat i Òmnium Cultural. Tot i que de moment, a la pàgina web del projecte, han anunciat la data d'inici per a l'1 de juliol, La Fera ja ha presentat la seva primera iniciativa: el Programa Embrió. Aquest concurs-llançadora seleccionarà un pòdcast en català, un creador de continguts i un retransmissor per acompanyar-los durant un any amb tallers professionals per millorar i professionalitzar la seva activitat, a més a més d’atorgar-los premis metàl·lics de 2.000 euros.

Aquest Programa Embrió està obert tant a propostes en marxa com a aquelles que encara no han començat, i comptarà amb un jurat format per creadors reconeguts com Roc Massaguer ‘Outconsumer’, Clàudia Rius, Òscar Andreu o Juliana Canet, entre altres. Actualment, el projecte, sense ànim de lucre, està cercant empreses i institucions que vulguin patrocinar l’acceleradora.

Contingut relacionat

Carregant...
x