Catalonia Talent

Catalonia Talent

1000 startups i 11000 empreses es donaran cita al BNEW

28 de setembre de 2021

Articles - Economia

La segona edició de la BNEW – Barcelona New Economy Week (BNEW), organitzada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha doblat les verticals respecte a la seva primera edició, sumant temàtiques transversals com Sostenibilitat, Ciència, Mobilitat, Talent i Ciutat a les de Logística, Immobiliària, Comerç Electrònic, Indústria Digital i Zones Econòmiques. La fira, que comença el proper dimarts 5 d’octubre i s’allargarà fins al divendres 8 té l’objectiu de consolidar-se com el gran esdeveniment híbrid multisectorial B2B de referència de la nova economia. L’esdeveniment torna a tenir lloc en espais emblemàtics de Barcelona: Estació de França, La Pedrera, Movistar Centre, Casa SEAT, Roca Barcelona Gallery i La Boqueria.

Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha assenyalat que “la nova economia evoluciona a un ritme trepidant i amb BNEW volem no només analitzar els reptes que presenta per a cada sector, sinó anticipar-nos per a estar preparats per a les oportunitats que sorgiran d’aquesta transformació. En l’esdeveniment hem incorporat temes tan innovadors com la mobilitat aèria a les nostres ciutats o com oferir una experiència omnicanal i hiper-personalitzada a través de la realitat augmentada i virtual”.   

Amb 11.000 empreses participants, de les quals més de 1.000 són start-ups, aquest any  BNEW arriba al 50% d’internacionalitat, ja que comptarà amb assistents de 145 països diferents. La major participació prové d’Espanya, Veneçuela i Colòmbia, reforçant així el fort posicionament del Consorci de la Zona Franca de Barcelona i els esdeveniments que organitza a Llatinoamèrica. D’altra banda, el 50% dels speakers de BNEW seran dones, aconseguint una paritat real.

Amb la celebració de BNEW, a més d’ajudar a Barcelona a posicionar-se com a capital mundial de la nova economia, el CZFB genera 200 llocs de treball directes i 700 indirectes, contribuint a la vegada a l’economia local.

“Al Consorci de la Zona Franca de Barcelona tenim una gran tradició en l’organització d’esdeveniments, però, sens dubte, BNEW és un repte al tractar-se d’un format i unes temàtiques totalment innovadores. Estem molt orgullosos de poder celebrar aquesta segona edició i d’ampliar el nostre abast al món”, afirma Blanca Sorigué, directora general de l’entitat.

En aquesta segona edició de l’esdeveniment es confirma la presència de diferents institucions. En aquest sentit, l’alcaldessa de  Barcelona, Ada Colau, presidirà l’acte d’inauguració juntament amb la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, que tindrà lloc el 5 d’octubre a les 10 del matí a l’Estació de França. L’acte de lliurament de premis a la millor innovació de BNEW, on es reconeixerà la start-up més innovadora de cadascun dels sectors presents, comptarà amb la presència de la vicepresidenta primera i ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Nadia  Calviño. L’esdeveniment tindrà lloc el dijous 7 d’octubre a les 18 hores a la mateixa estació de França. Finalment, el mateix escenari acollirà la cloenda de l’acte a les 18 hores amb la participació de la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez.

Totes les sessions de l’esdeveniment es poden seguir en format online des de la plataforma digital de l’esdeveniment. Les inscripcions ja estan obertes i són totalment gratuïtes. D’aquesta manera, el CZFB vol mostrar el seu compromís amb les empreses i el seu interès per treballar en la reactivació econòmica, amb l’esperança de poder arribar a tot tipus d’empreses per ajudar el teixit empresarial a nivell mundial a afrontar els reptes que planteja la nova economia.

Enllaç a la inscripció gratuïta: https://www.bnewbarcelona.com/registration.html

Temes BNEWfiratalentinnovació

Contingut relacionat

Carregant...
x