Catalonia Talent

Catalonia Talent

El Millor Xuixo del Món Reconegut a Girona amb un Concepte Innovador

25 de març de 2024

Articles - Gastronomia i alimentació

A principis d'aquest mes de març, la quarta edició d''El Millor Xuixo del Món' va fer història en reconèixer la pastisseria barcelonina Triomf com la millor del planeta, marcant el primer cop que aquest prestigiós premi es queda a Barcelona. Tot i això, la ciutat de Girona també ha escrit una nova pàgina en la seva rica tradició gastronòmica amb l'apertura de la primera botiga dedicada exclusivament al xuixo, un dels seus productes més emblemàtics.

La centenària empresa gironina El Xuixo de Can Castelló ha inaugurat aquest establiment amb un concepte innovador que ofereix als clients una experiència única. Ubicada al Barri Vell de Girona, al número 7 del carrer de l'Argenteria, la botiga ofereix una àmplia gamma de xuixos per menjar al moment o per emportar, amb la possibilitat d'acompanyar-los amb altres productes com gelats, fruites i llaminadures.

Amb una superfície de 70 metres quadrats, aquest nou espai s'ha convertit en un punt de referència per als amants del xuixo, oferint sabors variats com crema, xocolata, poma, crema de ratafia, dolç de llet i cabell d'àngel. Fundada i dirigida pel Julià Castelló i la Pilar Campos, l'empresa aposta per una carta dinàmica basada en la temporalitat, seguint el model d'innovació que ja ha caracteritzat el seu negoci.

L'establiment, obert cada dia de la setmana de 10 a 20 hores, representa un nou punt de trobada per als habitants de Girona i els visitants que busquen gaudir de la tradició gastronòmica local amb un toc d'originalitat i modernitat. Amb aquesta iniciativa, El Xuixo de Can Castelló consolida la seva posició com a referent en el món de la pastisseria artesana i continua captivant els paladars amb les seves creacions úniques i innovadores.

Albert Torras

Contingut relacionat

Carregant...
x