Catalonia Talent

Catalonia Talent

Ja pots veure la Gala de la Nit del Talent 2020

4 de gener de 2021

Articles - Indústria i Territori

El Canal 33 va programar la Gala La Nit del Talent 2020, realitzada per la Welcome Talent Society, entitat gestora del Catalonia Talent, i la Cambra de Comerç de Barcelona. Aquest diumenge 3 a la nit, la "no gala" presentada per Helena Garcia Melero, i produïda per El Nacional, Emprene2 i el grup Welcome Talent Society, Premis Talent, i Catalonia Talent, va donar a conèixer cinc projectes d'emprenedors i emprenedores catalans que han ajudat a fer millor el país, abans i durant la pandèmia. 

La gala va ser un programa de 30 minuts que es corresponien als 30 minuts anteriors a una suposada gala que no existeix, i al llarg dels quals la presentadora, acompanyada d'alguns dels convidats a la gala, com la Consellera Meritxell Budó, el Conseller Ramon Tremosa, el president de la Welcome Talent Society, Bru Recolons, el president d'honor de l'entitat, Antoni Gelonch, el doctor Bonaventura Clotet, el president de la Cambra, Joan Canadell, i altres, s'interessaven pels guanyadors que veuríem posteriorment a la gala, que tenia lloc a Luz de Gas. Obviament era una estratègia, perquè la gala dels Premis Talent no es podria realitzar mai, per la situació de pandèmia. 

Amb guió d'Iu Forn i Albert Torras, director del Catalonia Talent, amb la col·laboració de l'equip de la Welcome Talent Society, i amb l'aparició de l'actor Lluís Marco com a fals regidor del futur espectacle, La Nit del Talent va ser, de nou, un aparador on reconèixer i conèixer les propostes que fan els emprenedors del país en àmbits diversos, i va comptar amb la participació musical dels Sabor de Gràcia, guanyadors del premi musical, i amb Tildo Muxart, finalista.

Podeu recuperar els Premis i veure'ls aquí: Premis Talent (ccma.cat)

Temes Premis Talent Cambra2020Garcia MeleroguanyadorsLluís MarcoIu FornEl NacionalMeritxell BudóRamon TremosaJoan Canadell

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x