Catalonia Talent

Catalonia Talent

Wallbox obrirà la primera planta als EUA a Texas

2 de setembre de 2021

Articles - Indústria i Territori

L'empresa catalana Wallbox, dedicada a la càrrega elèctrica, ha anunciat aquest dimecres que obrirà a Arlington, Texas, la seva primera planta als Estats Units. La companyia explica que aquesta nova planta aconseguirà fabricar 290.000 unitats de recàrrega elèctrica el 2027 i aconseguirà una capacitat total de 500.000 unitats el 2030. La previsió d'inici de producció és el juny de 2022 i oferirà 250 llocs de treball directes.

Les línies de producció de la planta nova de Texas seran la versió americana dels carregadors Pulsar Plus i per al primer semestre de 2023 preveu produir també Quasar i Supernova. Aquesta serà la quarta fàbrica de Wallbox, que cal sumar a la que a l'octubreja que el proper octubre n'obrirà a la Zona Franca de Barcelona,i ja en disposa d'una operativa a Sant Andreu de la Barca i una altra, amb una filial conjunta a la Xina.

Segons ha explicat l'empresa en una nota "exercirà un paper fonamental en l'ampliació de la presència de la companyia a Amèrica del Nord, un mercat que està donant un gran impuls a l'electrificació d'automòbils, ja que l'Administració Biden té com a objectiu que el 50% de totes les vendes de cotxes nous siguin de cotxes elèctrics per 2030".

El conseller delegat de Wallbox, Enric Asunción, ha destacat que "els mercats nord-americans de l'automoció i l'energia es troben en un punt d'inflexió" i ha pronosticat que "l'electrificació de l'automoció s'accelerarà significativament a causa de les iniciatives destinades a complir amb els ambiciosos objectius d'emissió de gasos d'efecte hivernacle, la qual cosa augmentarà considerablement la demanda de les nostres solucions. Aquesta nova fàbrica serà un pas decisiu en la nostra expansió al mercat nord-americà"

Temes wallboxcarregadorselectricitatTexas

Contingut relacionat

Carregant...
x