Catalonia Talent

Catalonia Talent

Ja hi ha data pel Health Investment Forum de Barcelona

11 d'abril de 2022

Articles - Salut

El fòrum se celebrarà el 15 de juny de 2022 a les 16h a les 16h, a les instal·lacions d'ESADE a Barcelona i accessible en línia. L'acte es farà en anglès. Les empreses seleccionades podran presentar-se físicament i en línia.

Des del 2020, el Barcelona Health Hub, el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), EsadeBcn i Barcelona Activa, en col·laboració amb EIT Health, organitzen l'e-Health Investment Forum Barcelona: un espai únic i específic d'inversió en salut digital. De moment, ja és un èxit perquè s'han rebut 88 sol·licituds, 19 pitchs d'inici i més de 1.300 participants de tot el món. Cada any es llancen convocatòries dirigides a emprenedors bio que lideren projectes disruptius. 

El procés de selecció, basat en el nivell de preparació de la tecnologia d'inici, la seva oportunitat de mercat i l'experiència de l'equip, ofereix als inversors una gran oportunitat de gran qualitat.
Aquesta primavera, la 3a edició se centrarà en solucions digitals disruptives per a malalties cròniques. Més concretament: programari, algoritmes i plataformes digitals per a la prevenció, el diagnòstic precoç, la millora dels resultats de salut i la gestió dels pacients i el seguiment de malalties de llarga durada i baixa progressió que no es poden prevenir amb vacunes ni curar amb medicaments.

Aquests projectes es podrien desenvolupar en les àrees d'envelliment, cardiovascular, neurodegeneratiu, immunologia i respiratòria. Busquem L'esdeveniment està dirigit a projectes amb potencial per transformar la forma en què es lliura l'assistència sanitària, empoderant els professionals de la salut, millorant l'experiència del pacient i la producció assistencial.

Les startups seran seleccionades en 2 categories: pre seed/seed (fins a 1 milió d'euros recaptats fins ara) i growth (més d'1 milió d'euros recaptats fins ara). Hi seran presents inversors de l'ecosistema espanyol/català i inversors internacionals que inverteixen activament en salut digital.

Contingut relacionat

Carregant...
x