Catalonia Talent

Catalonia Talent

Catalunya participa en un projecte europeu destinat a fomentar l'estalvi i la reutilització d'aigua en el sector hoteler

21 de desembre de 2020

Articles - Salut

Catalunya està liderant un projecte europeu destinat a fomentar la reducció del consum d’aigua en hotels i establiments de curta estada. Aquesta iniciativa Life, que rep el nom de Watsavereuse, compta amb la participació de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), el Catalan Water Partnership (CWP) i l’Eurecat, a més del Govern de les Illes Balears, la Regió d’Occitània, l’Eurorregió Pirineus Mediterrània, Aquavalley i Abaqua. 

Amb una vigència de tres anys i un pressupost superior als 1,5 milions d’euros, el projecte treballarà per reduir el consum d’aigua en hotels, promoure l’increment de la reutilització en els diferents usos dels establiments hoteleres, fomentar l’ús de l’aigua regenerada per al camp de regs de golf i reduir l’impacte ambiental del turisme en la Mediterrània.

També es treballarà per reduir, globalment, el consum d’aigua a través de les administracions públiques i establir al mateix temps ponts entre els diversos actors implicats.

Contingut relacionat

Carregant...
x