Catalonia Talent

Catalonia Talent

Impulsa Talentum i Fundació ONA Futura acorden treballar plegades en la recerca i innovació

10 de juliol de 2023

Articles - Ciència i Coneixement

La Fundació ONA se suma a la crida de la Fundació Impulsa Talentum per a la constitució d'un organisme que estudïi, impulsi i promogui el coneixement sobre el talent i la innovació. La vicepresidenta de la Fundació Ona Futura, Marina Barrau, i el president de la Fundació Impulsa Talentum, Bru Recolons, han rubricat la signatura d'un conveni aquest matí, a la seu de la segona, a Barcelona. 

La Fundació Ona Futura és una és una organització privada, sense ànim de lucre, que promou accions per protegir i regenerar la mar Mediterrània en tots els vessants: cultural, social i mediambiental, des del sector del turisme. La signatura de l'acord de col·laboració permetrà tenir com a referent de l'àmbit sostenible a Ona Futura en l'organisme acadèmic que la Fundació Impulsa Talentum està liderant per a la investigació en innovació i talent, aplicada a àmbits diversos.

Ona Futura liderarà, en aquest marc, els projectes en els quals treballa en l’àmbit de l’acció mediambiental, cultural i educativa, amb la finalitat de promoure activitats per protegir i regenerar la mar. Les dues institucions han signat aquest conveni marc de col·laboració, en el qual mostren la seva disposició a impulsar i realitzar conjuntament actes i a aportar coneixement per a la divulgació de la innovació en sostenibilitat.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x