Catalonia Talent

Catalonia Talent

"Heura Foods", la millor StartUp del país segons LinkedIn

22 de setembre de 2021

Articles - Economia

La llista 2021 de LinkedIn Top Startups revela empreses joves emergents en 11 mercats europeus on la gent vol treballar ara.

Durant l'últim any i mig, els professionals de tot el món s'han vist obligats a reavaluar la forma en què viuen i treballen arran de la pandèmia. Amb la recuperació econòmica començant a ocórrer a diferents ritmes en totes les indústries, molts professionals busquen alguna cosa nova.

Les empreses emergents són un lloc natural per buscar noves idees i innovació. I el llistat LinkedIn Top Startups, que cobreix 11 mercats europeus aquest any, és el recurs per trobar les startups a què hauria de prestar atenció en aquest moment. Reflecteix empreses que han seguit atraient inversions, empleats i atenció a 2021.

Per reunir les classificacions d'aquest any,  el TopStartup analitza les dades de LinkedIn en quatre pilars: creixement dels empleats; interès dels sol·licitants d'ocupació; compromís dels membres amb l'empresa i els seus empleats; i què tan bé aquestes noves empreses van extreure talent de qualsevol empresa líder de LinkedIn a nivell mundial. Per ser elegibles, les empreses han de tenir 7 anys o menys, ser de propietat privada i tenir la seva seu al país per al qual es consideren.

En la categoria espanyola la Startup seleccionada ha estat l'empresa barcelonina, ​​Heura Foods.

Heura és una startup basada en plantes de Barcelona i fundada per Marc Coloma i Bernat Añaños a l'abril de 2017. Heura va néixer per portar una solució que deixarà obsolet l'actual sistema alimentari i accelerarà el canvi a un món on "els animals es queden sense carn"

Aquesta startup produeix carn 100% vegetal i ha recaptat 16 milions d'euros en la seva última ronda de finançament. El seu conseller delegat, Marc Coloma, preveu un món sense carn en què els animals deixin de formar part de la cadena de subministrament després del 2050, tant per motius mediambientals com de salut.

 

 


 

Temes LinkedInEmpresaStartUpBarcelona

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x