Catalonia Talent

Catalonia Talent

'Here comes your man' prorroga funcions el mes de juny

25 de maig de 2021

Articles - Cultura

L'obra de teatre dirigida i escrita per Jordi Cadellans ha confirmat que la representació afegeix les dates dels dissabtes i diumenges del mes de juny. En un principi, la funció hauria d'acabar el 30 de maig, però, gràcies a l'èxit de l'obra, la prorroguen tot el mes de juny al Teatre Aquitània de Barcelona.

Here comes your man (Aquí ve el teu home) presenta una reunió d'antics alumnes d'una escola religiosa a causa de la jubilació del tutor. Dos exalumnes, Torres i Morales, que no tenien bona relació de joves es veuen abocats a compartir habitació. En les converses d'aquests dos personatges s'aprofundeix en el trauma de l'assetjament escolar i l'homofòbia, que va deixar marcat a Morales per sempre, des d'una perspectiva adulta.

L'obra de Cadellans va guanyar el Premi Talent Cambra l'any 2020 en la categoria d'Arts Escèniques. Els actors que interpreten als dos personatges són Marc Ribera i Sergi Cervera. La duració de l'obra es de 90 minuts i les entrades es poden adquirir a la mateixa pàgina web del Teatre Aquitània.

Temes teatrePremis Talent Cambraescolaassetjamentbullying

Contingut relacionat

Carregant...
x