Catalonia Talent

Catalonia Talent

'Tricicle Clic', 40 anys del grup teatral i el seu humor silenciós

2 de juny de 2021

Articles - Cultura

El passat dilluns 31 de maig es va presentar el llibre Tricicle Clic, una publicació que és el catàleg de l’exposició que es troba actualment al Palau Robert, però que va més enllà, en incloure articles fets ad hoc que no figuren a la mostra. A la presentació hi van participar Joan Gràcia i Carles Sans, membres del Tricicle, el catedràtic Juan A. Ríos Carratalà, un dels grans especialistes en la trajectòria de la companyia, el comissari de l’exposició i coordinador del llibre, Juli Capella i el president de la Fundació SGAE, Juan José Solana.

El llibre Tricicle Clic està editat per Galaxia Gutenberg, i, a banda dels esmentats, també hi ha textos dels periodistes culturals Justo Barranco i Marta Cervera, el crític de teatre Santiago Fondevila i la periodista especialitzada en arts escèniques Rosana Torres.

El Palau Robert acull Tricicle Clic, gest, humor, llenguatge per celebrar els cuaranta anys del grup teatral barceloní i el seu humor silenciós. Tant el llibre com l’exposició, relaten la trajectòria del Tricicle, que comença el 1979, i que aborda amb simpatia el recorregut de les persones que han fet possible l’aventura, els personatges que hi ha al darrere, les obres que han creat i les respostes que han rebut, amb especial menció del públic, l’autèntica referència de la companyia.

L’exposició, que es pot visitar fins al 3 d’octubre, proporcionarà alegries, somriures i rialles al visitant, més necessaris que mai en temps de pandèmia, però també apunts d’informació, de reflexió i de coneixement entorn d’un dels principals grups de l’escena catalana i internacional contemporànies.

Temes TriciclehumorteatrePalau Robert

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x