Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Sagrada Família, millor monument del món

29 de gener de 2021

Articles - Cultura

Segons Tiqets, la plataforma cultural impulsora dels premis 'Remarkable Venue Awards' ha anunciat que el millor monument del món 2020 és la basílica de la Sagrada Família. Tot i que la selecció inicial dels nominats ha anat a càrrec de jutges independents, han sigut els més de 6.500 vots emesos a través del web dels premis que s'han enecarregat del veredicte final. 

L'obra més genuïna i monumental de Gaudí roba el cor dels d'aquí i els de fora, i el premi 'Most Remarkable Venue' així ho demostra. El temple expiatori s'ha disputat el premi amb altres destins turístics de primer ordre com el MoMA de Nova York o el Musée du quai Branly - Jacques Chirac, entre d'altres.

Els premis 'Remarkable Venue Awards' reconeixen des del 2017 els destins turístics més rellevants i visitats dels països amb més atracció turística. La Sagrada Família és el primer monument espanyol que s'emporta el guardó i també és el primer edifici encara en construcció que l'aconsegueix. A continuació et detallem quins són els monuments premiats en la resta de categories:

Lloc més detacat (Millor monument: Sagrada Familia 

Millor museu: Museo Van Gogh 

Millor 'hit' arquitectònic: Palazzo Ducale di Venezia 

Millor experiència de visita: Catacumbas di San Gennaro 

Millor atracció: Parco Giardino Sigurtà 

Lloc més innovador: Circo Maximo Experience 

Millor joia amagada: Musée de la Vie Romantique 

Tots els guanyadors, sigui en la categoria que sigui, rebran un paquet promocional de Tiqets valorat en 10.000 euros per tal que els monuments ho inverteixin en la recuperació de visites després d'un any molt difícil pel turisme. La notícia del premi arriba just el dia que la Basília anuncia que reactiva de nou les obres després de 10 mesos parades per la pandèmia.

Temes Sagrada Familiamuseuarquitectura

Contingut relacionat

Carregant...
x