Catalonia Talent

Catalonia Talent

Francesc Torralba rep l'homenatge de La Salle

6 de maig de 2024

Articles - Premis i reconeixements

Francesc Torralba, professor a la Facultat de Filosofia La Salle-Universitat Ramon Llull, rebrà un homenatge especial el proper dimarts, 7 de maig, a les 19:00 hores, a l'auditori de La Salle Campus Barcelona. Aquest reconeixement, que arriba després que fos guardonat amb el Premi Joseph Ratzinger-Benet XVI el novembre passat per la seva destacada contribució al diàleg entre la fe i la raó, serà una ocasió per celebrar la seva dedicació i èxits en el camp de la teologia i la filosofia.

L'acte s'emmarca dins del cicle "Vespres de Pensament", una iniciativa organitzada pel departament de postgraus de la facultat, que busca explorar i debatre temes rellevants en el món de la filosofia i la humanitat. Joan Cabó, director acadèmic d'aquest departament, descriu l'ocasió com una oportunitat per "il·luminar els reptes actuals de la filosofia" i posar en valor el treball de Torralba en aquest àmbit.

Carles Llinàs, degà de la facultat, expressa la importància d'aquest reconeixement per a la comunitat acadèmica i destaca la contribució de Torralba al desenvolupament de pensament crític i reflexiu a través de les seves investigacions i ensenyaments.

Santi Vila, professor de la facultat, també ressalta l'impacte del treball de Torralba i la seva influència en el panorama de la filosofia contemporània, subratllant la seva capacitat per connectar la teologia amb altres disciplines i enriquir el diàleg interdisciplinari.

L'acte comptarà amb la presència de l'editorial Fragmenta, que oferirà als assistents l'oportunitat de comprar els llibres de Torralba publicats sota el seu segell editorial. Aquesta serà una ocasió única per adquirir les obres del reconegut teòleg i filòsof, incloent-hi el seu últim llibre, "Benaurances per a agnòstics". La celebració promet ser un moment especial per honorar el treball i la contribució de Francesc Torralba al món acadèmic i al diàleg entre la fe i la raó.

Albert Torras

Contingut relacionat

Carregant...
x