Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Fundació Gresol convoca els Premis Gaudí Gresol

15 de maig de 2024

Articles - Premis i reconeixements

El pròxim dijous 13 de juny se celebrarà la dissetena edició dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l'Excel·lència al Tecnoparc firaReus. Aquesta gala, que s'ha consolidat com l'esdeveniment social i empresarial més destacat de la província de Tarragona, reunirà un excel·lent cartell de premiats en diverses àrees com la tecnologia i la innovació, el lideratge empresarial, el medi ambient, la gastronomia, els esports i el periodisme.

A més de reconèixer la trajectòria i l'excel·lència de professionals destacats en aquests camps, la gala inclourà un sopar solidari. Les aportacions recaptades durant el sopar seran destinades a l'Associació ANTIAN, que lluita contra la mutació del gen ADSL, una malaltia rara i minoritària. Els fons contribuiran a finançar un estudi d'investigació liderat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l'Hospital Vall d'Hebron.

L'organització dels Premis Gaudí Gresol convida tothom a reservar la data i participar en aquesta cerimònia de reconeixement. Per a més informació i inscripcions, es pot visitar el web oficial: gresol.org.

Contingut relacionat

Carregant...
x