Catalonia Talent

Catalonia Talent

La UPC obre convocatòria d'ajuts per a startups i projectes emprenedors

10 de juliol de 2023

Articles - Premis i reconeixements

El 6 de juliol va començar el període d’inscripcions per a accedir als ajuts ‘Impuls UPC’, promoguts per la Universitat Politècnica de Catalunya-BarcelonaTech (UPC)(obriu en una finestra nova), amb el suport de Santander Universidades i la coordinació del programa Emprèn UPC(obriu en una finestra nova). Es repartiran 90.000€ entre els projectes seleccionats: startups i/o projectes emprenedors desenvolupats per estudiants/es i/o titulats/des de la UPC. 
‘Impuls UPC’ es divideix en dues línies d’ajuts adreçades a dos col·lectius diferents: 

Impuls UPC | Startups 
La primera línia està dirigida a reconèixer un total de 8 startups constituïdes per estudiants i/o alumni UPC i creades en els últims 3 anys. Té com a objectiu ajudar a finançar despeses inicials en el procés de desenvolupament empresarial. La quantitat que es destina a aquesta convocatòria és de 60.000€ en total, 7.500€ per a cada empresa seleccionada. Podran accedir a aquest ajut les startups constituïdes els anys 2021-2022-2023 i que hagin estat promogudes per estudiants/es o alumni UPC (màxim 3 anys des de la finalització dels estudis).

Impuls UPC | Talent emprenedor 
D’altra banda, estan els ajuts destinats a fomentar el talent emprenedor. L’objectiu és reconèixer a 10 projectes d’estudiants/es i/o recent titulats i ajudar-los a finançar despeses inicials en el procés d’identificació de l’oportunitat de negoci. Està adreçat als projectes que encara estan en la seva fase de preconstitució. L’import màxim destinat a aquesta convocatòria és de 30.000€, 3.000€ per a cada projecte seleccionat. 
Es podran beneficiar d’aquest ajut els estudiants/es de grau, màster i doctorat de la UPC en el curs 2022/2023 i/o 2023-2024 que estiguin treballant en una iniciativa emprenedora.

Contingut relacionat

Carregant...
x