Catalonia Talent

Catalonia Talent

Fira de Barcelona programa més de 130 esdeveniments per al 2022

22 de desembre de 2021

Articles - Economia

Fira de Barcelona programa un any 2022 de gran activitat amb importants salons internacionals com Integrated Systems Europe (ISE)MWC BarcelonaAlimentaria BarcelonaSeafood Expo Global/Seafood Processing GlobalHispack o Smart City Expo World Congress, amb la cautela pròpia d’una situació encara pandèmica. L’objectiu és contribuir a la recuperació econòmica i social.

El 2022 preveu celebrar més de 130 esdesdeveniments, dels quals una cinquantena tindran lloc al CCIB. La institució ha presentat avui les seves perspectives per al proper en un acte amb l'alcaldessa de Barcelona i presidenta del Consell General de Fira de Barcelona, Ada Colau; el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent; la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca; el president del Consell d'Administració de Fira; i el director general, Constantí Serrallonga.

Aquestes perspectives han estat abordades avui a la reunió del Consell General de Fira, presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i els vicepresidents del qual són el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent, i la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca. El president del Consell d’Administració de la institució, Pau Relat, i el director general, Constantí Serrallonga, han presentat també els resultats econòmics de 2021 amb uns ingressos estimats de 60 milions d’euros, gràcies a l’activitat concentrada a la segona part de l’any degut a la impossibilitat de celebrar esdeveniments durant el primer semestre com a conseqüència de la covid.

Pau Relat ha manifestat que “tot i la situació de pandèmia tan fluctuant mirem el 2022 amb optimisme i precaució alhora, confiats en poder celebrar, aplicant les mesures de prevenció pertinents, el gran nombre d’esdeveniments previstos amb el clar objectiu de contribuir a la tan necessària reactivació del teixit industrial i social del país”. En aquest sentit, ha expressat també la “importància de la progressiva normalització de la mobilitat internacional i del sector firal”. Relat, així mateix, ha volgut posar en valor, d’acord amb el compromís social de Fira, la tasca del gran punt de vacunació instal·lat des de fa mesos al recinte de Montjuïc.

Contingut relacionat

Carregant...
x