Catalonia Talent

Catalonia Talent

Es busquen influencers i talents en català a la xarxa

9 de desembre de 2020

Articles - Tecnologia

La Plataforma per la Llengua i Adolescents.cat han posat en marxa un concurs que cerca nous talents creadors de contingut en català a les xarxes. A més, la prioritat del concurs és “mostrar que es poden fer vídeos en català i guanyar diners”, segons assenyalen els organitzadors.

La presentació del concurs va tenir lloc diumenge amb l’emissió en un directe a través de plataforma d’Instagram. Hi van participar quatre dels influenciadors catalans més coneguts: Joan Grivé, Juliana Canet, Roger Carandell i Long Li Xue, qui van esperonar als participants a convertir-se en influenciador.

Durant el directe els presentadors van explicar com van començar a tenir èxit a les xarxes i van donar consells de com fer vídeos i tenir certa notorietat. L’objectiu del vídeo era, també, servir de taller de xarxes socials per a tots els espectadors.

En les bases del concurs s’assenyala que els vídeos han de ser en català i que no durin més de 10 minuts.
El termini per presentar els vídeos és fins el diumenge 20 de desembre i s’han d’enviar a concursdevideos@plataforma-llengua.cat. El guanyador rebrà 150 euros en metàl·lic i l’aparició a un programa d’Adolescents.cat.

Temes influencercatalàxarxaPlataforma per la llengua

Contingut relacionat

Carregant...
x