Catalonia Talent

Catalonia Talent
Opinió

Mama, t’estan GOOGLEJANT

7 de febrer de 2022

Articles - Tecnologia

Per molt mamatech que siguis en la teva professió quan arribes a casa i els teus fills t’ensenyen aplicacions i expressions del món digital que et sonen a mandarí, et sents una mamabrontosaurus …. I a sobre et diuen mama, t’estan googlejant i tu no t’assabentes ni del temps. O com diria jo, estàs out així que Sayonara baby.

El llenguatge dels directius tec també és un idioma que a al forn del meu poble els sona a suahili per ex: “durant el break vaig a fer un coffee amb cupcakes per a promoure el networking i tenir feedback i inputs del nostre staff”… olé tu. Traducció: cafè amb magdalenes per a parlar amb els compis. Després estan les noves paraules derivades de les noves tecnologies o el COVID que intenten definir noves situacions abans no viscudes com procrastinar que la meva avia definiria com fer el dropo o el llenguatge de les emoticones i les abreviatures d’anglicismes com OMG (Oh My Good, aquí Deu Meu), ASAP (As soon as possible que seria cagant llets), CEO, CIO, COO, CFO, CTO, i tots els C-levels,… que equivalen a caps d’alguna cosa.

El fet és que els meus fills parlen de nens rata que res te a veure garrepa sinó amb adolescents que juguen a videojocs (gamers) que no respecten les normes o de gafapastes que com tot a la vida és un rar (freaky) inclús en el propi món dels videojocs. El meu fill vol el seu propi setup o el kit de videojocs (ordinador, pantalla, teclat i ratolí que molin) per a craftejar o fabricar objectes a partir d’altres ja existents com a Minecraft o nerfejar si fabrica joguines blandes que no fan mal.

Els meus fills em trolegen (es burlen) perquè soc una Noob (principiant) en lo dels videojocs i se’n foten posant LOL, ROLF (riure’s fins a plorar), ells que són uns Pros (cracks) que no responen a preguntes tontes sinó que et diuen GIYF (Google is your friend – Google és el teu amic) o buscat la vida vaja...

Un gamer no compleix anys així que avui que faig 45 tindré un Level Up! I ho faré contenta perquè els meus peques m’han dit (Good Game, ben jugat) perquè els he guanyat per primera vegada.

En l'era del humanisme tecnològic, compte amb els tòxics, troians i trolls i envolteu-vos de Sinergents que sempre sumen aptituds, equip i valors

Àurea Rodríguez. Experta en innovació i tecnologia.

Contingut relacionat

Carregant...
x