Catalonia Talent

Catalonia Talent

Mariona Ferrer, la catalana responsable de la nova incubadora d’alta tecnologia

19 de març de 2021

Articles - Tecnologia

Mariona Ferrer ha estat nomenada coordinadora d'operacions al Quantino, empresa quebequesa especialitzada en la creació d'una incubadora d'alta tecnologia. L'empresa canadenca és la millor en el seu sector al país i té l'objectiu de revolucionar els processos industrials i crear noves tecnologies que es puguin aplicar a les àrees quàntiques, les fotòniques i les òptiques.

Quantino presenta un gran projecte per a la ciutat, a causa de la seva inversió de més de cinquanta milions d'euros i la seva aportació al programa Vision entrepeneuriale Québec 2023. La incubadora de la qual Ferrer és coordinadora s'encarregarà de donar suport a les startups vinculades a nous projectes científics i tecnològics.

La coordinadora Mariona Ferrer ja havia treballat abans en empreses associades al sector de la tecnologia i la innovació, vinculada sobretot a l'àrea de les arts visuals i l'entreteniment digital. El Quebec es vol posicionar com a regió capdavantera de tecnologia i per això s'inverteix i es creen tantes empreses relacionades amb aquest àmbit. De fet, es vol convertir en el referent internacional d'animació, videojocs i experiències immersives (realitat virtual).

Temes innovaciótecnologiastartups

Contingut relacionat

Carregant...
x