Catalonia Talent

Catalonia Talent

L'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona entrega els Premis E-Tech 2021

16 de novembre de 2021

Articles - Tecnologia

Redacció - Aquest dilluns va tenir lloc a Girona l'entrega dels premis E-Tech 2021, que entrega l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona a empreses i emprenedors d'aquestes comarques i del país, que aporten solucions a reptes diversos i on la tecnologia hi té un pes destacat. Una representació institucional nombrosa de les comarques gironines va acompanyar l'entitat en aquesta jornada, en que es varen reconèixer les següents empreses i projectes:

- Premi a la trajectòria de l'empresa TIC: Glam Software, companyia productora de programari que disposa d’una solució d’ERP pròpia
- Premi Parlem a l'empresa tecnològica emergent per a Synaptiko, plataforma en línia dedicada a la salut mental i emocional per a joves.
- Premi a la millor iniciativa de màrqueting digital gironina és ex aequo per a AIMCAT i Ràdio Vilablareix. AIMCAT va dur a l’AI Song Contest la primera cançó creada a Catalunya (i en català) mitjançant intel·ligència artificial
- MJN Neuroserveis és el guanyador pel Premi BBVA a la recerca i la innovació tecnològica. Ha desenvolupat DREAMER, un dispositiu que facilita la detecció precoç dels símptomes de la malaltia de l’alzheimer.
- Cafes Cornellà i EURECAT són els galardonats pel Premi Inforolot a l'aplicació de tecnologia a l'empresa. L'enhorabona per aplicar el desenvolupament d’un model de propensió basat en Machine Learning
- Premi a la millor iniciativa en l'administració local que ha aplicat la tecnologia al servei de la ciutadania. Aquest any ha sigut concedit a Novostorm per #GarrotxaApprop, una aplicació per promocionar el comerç de proximitat.
- Premi referent E-TECH. Anna Navarro Descals (Anna Scheggel) de Procore Technologies
- Premi a la millor gestió en llengua i comunicació en les TIC és per a ENGINY-era per fomentar les disciplines STEM entre els més joves i, sobretot, les més joves, trencant estereotips de gènere i altres discriminacions.
- El Premi del públic al millor projecte, producte o servei tecnològic gironí, que enguany s'ha concedit també a MJN Neuroserveis, per DREAMER.
- Premi del públic a la millor acció gironina a la xarxa és per a Sònia Carmona, per crear La Food Lovers, un perfil en xarxes socials que promociona la gastronomia gironina i en català-


Contingut relacionat

Carregant...
x