Catalonia Talent

Catalonia Talent

Equinix desplega ECX Fabric a Barcelona

28 de juliol de 2022

Articles - Tecnologia

Equinix ha anunciat l'expansió d'Equinix Cloud Exchange Fabric (ECX Fabric) a set nous mercats d'EMEA – Barcelona, ​​Brussel·les, Ginebra, Hamburg, Istanbul, Lisboa i Sofia– amb l'objectiu d'ajudar les empreses globals a simplificar les infraestructures híbrides i multicloud.
Cal recordar que ECX Fabric, dissenyat per donar suport a les iniciatives de transformació digital de les empreses, és un servei d'interconnexió global disponible a 45 mercats estratègics que permet a les empreses intercanviar les seves dades sota demanda ia través de connexions privades. Aquesta capacitat fa possible que les empreses, els serveis de xarxa i els proveïdors Cloud puguin escalar de manera consistent els seus negocis digitals amb la mateixa rapidesa que ho requereix l'economia digital.

Amb aquesta expansió del servei d'Equinix, que lidera la indústria de la interconnexió, les empreses i els proveïdors de serveis es poden interconnectar sense problemes a un ecosistema de Clouds, xarxes, partners i clients que enriquirà els seus negocis digitals.

Així mateix, en aprofitar ECX Fabric com una extensió global de la seva infraestructura, els proveïdors de serveis Cloud i de xarxa poden ampliar ràpidament el seu abast global a nous mercats i respondre a les necessitats de connectivitat dels clients amb un temps de sortida al mercat dràsticament reduït . La naturalesa virtualitzada d'aquestes connexions també és ideal per tastar la demanda del mercat local abans de desplegar la infraestructura física. A més, el ric ecosistema de proveïdors de serveis Cloud disponible a Platform Equinix també permet als proveïdors de xarxa oferir als clients una connectivitat privada ia la carta amb múltiples proveïdors de núvol a través d'ECX Fabric, cosa que en última instància ajuda als seus clients a extreure més valor del núvol.

Contingut relacionat

Carregant...
x