Catalonia Talent

Catalonia Talent

Polítiques Digitals obre la segona convocatòria d'ajuts a l'emprenedoria femenina en l'àmbit digital, que dobla l'import total fins a 1M€

5 de setembre de 2022

Articles - Tecnologia

El Govern de la Generalitat, a través del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, ha publicat avui la segona convocatòria de subvencions a l’emprenedoria femenina en el sector digital, amb un pressupost total d’1 milió d’euros, el doble del dedicat a la primera convocatòria, que es va atorgar l’any passat. A partir de demà i fins al 5 d’octubre, es podran presentar les sol·licituds per demanar aquests ajuts, que s’inscriuen en el marc del Pla DonaTIC i que tenen per objectiu impulsar l’emprenedoria digital femenina com a instrument clau per augmentar la presència i el lideratge de les dones en l’àmbit tecnològic.

La quantia de l’ajut per empresa beneficiària no varia en aquesta segona convocatòria i seguirà sent d’un mínim de 15.000€ i un màxim de 35.000€, que s’atorgaran fins a esgotar el pressupost total d’1 milió d’euros. Els criteris que es tindran en compte per determinar la quantia de les subvencions són: la puntuació obtinguda a la memòria en base als criteris de valoració, el cost del projecte, altres ajuts rebuts i les disponibilitats pressupostàries.

Les empreses que vulguin optar als ajuts hauran de lliurar una memòria que s’ajusti als criteris de valoració establerts a les bases reguladores, que han estat modificades per donar resposta a algunes de les necessitats detectades en la primera convocatòria. Les principals modificacions introduïdes a les bases, publicades el passat 18 de març al DOGC, afecten als requisits obligatoris, a la documentació que cal presentar i al redactat dels criteris de valoració, que ha variat per fer-los més clars i entenedors.

Accedir al tràmit en aquest enllaç

Contingut relacionat

Carregant...
x