Catalonia Talent

Catalonia Talent

Start-ups amb marca Barcelona, en ple creixement

12 de febrer de 2021

Articles - Tecnologia

Notícia de Barcelona Activa

L’ecosistema start-up de Barcelona segueix generant noves activitats, sinergies i projectes a la ciutat malgrat la complicada situació de pandèmia. És el cas de 4 empreses que han rebut el suport de Barcelona Activa per impulsar els seus projectes: Voilà rep el premi d’Innofood per la creació d’un projecte que anima a deixar de banda els coberts de plàstic; Holded -que va estar allotjada a la Incubadora Glòries- entra al mercat europeu; la britànica Aflorithmic estableix la seva seu a Barcelona amb Barcelona Landing Services i Senior Domo arriba a la Incubadora Almogàvers per desenvolupar la seva nova aplicació mòbil.

VOILÀ
La start-up Voilà ha rebut el primer premi del programa de Barcelona Activa i Mercabarna, Innofood, dotat amb 12.000 euros, per haver creat coberts comestibles fets amb cereals que permeten substituir els coberts de plàstic. Un projecte que no sols té l’objectiu de respectar el medi ambient sinó també de garantir una nova experiència gastronòmica.

HOLDED
Holded, la start-up que ajuda a les petites empreses a digitalitzar-se mitjançant el seu software ERP (Enterprise Resource Planning) i que va estar allotjada a la Incubadora Glòries, acaba de tancar una ronda de finançament de 15M. L’operació ha estat liderada per Elaia, un fons inversor europeu amb seu a França, que juntament amb altres socis han confiat en el potencial de Holded per entrar en el mercat europeu i accelerar la digitalització del sector.

AFLORITHMIC
Arriba a Barcelona l’empresa britànica Aflorithmic i Barcelona Activa l’ha estat assessorant en el seu aterratge a la capital catalana, a través del servei Barcelona Landing Services. L’empresa tecnològica, amb seu a Londres, ha instal·lat a Barcelona el seu centre de desenvolupament de producte i una oficina central per Europa. Una start-up d’Audio-As-A-Service que aquest febrer s’ha consolidat amb una injecció d’1,1 milions d’euros.

SENIOR DOMO
Senior Domo, l’app per a mòbils que ofereix un servei de teleassistència domiciliària per a persones grans les 24h del dia, arriba a la Incubadora Almogàvers de la mà de la UOC. Senior Domo permet fer un seguiment diari de les persones grans i, en cas d’emergència, avisa immediatament a familiars a través d’una alarma al mòbil.

Barcelona Activa ofereix serveis per a persones emprenedores i empreses, així com espais d’incubació per seguir mantenint actiu l’ecosistema emprenedor i empresarial de la ciutat. Si vols més informació sobre els recursos i programes que posem a l’abast de la ciutadania, pots consultar aquí la llista de programes que tenim actius per aquest 2021. 

Trobeu la nota aquí

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x