Catalonia Talent

Catalonia Talent

Beat Barcelona mostrarà l’esperit de la ciutat al Mobile World Congress 2022

23 de febrer de 2022

Articles - Tecnologia

Barcelona estrena aquest any un nou espai propi de 1.500 m2 situat en una zona a l’aire lliure del recinte, entre les pavellons 4 i 6 del Mobile World Congress. El Beat Barcelona serà un entorn de networking professional i a partir de les 18.00h es convertirà en un espai de relax per conèixer i gaudir de les propostes que portaran els festivals Sónar, Cruïlla i MIRA Digital Arts Festival

L’espai té capacitat per a 600 persones i es troba entre dos dels pavellons amb major tràfic de congressistes,  i que connecta l’espai Industry City del Mobile World Congress i la zona que acull la fira de referència per a start-ups 4YFN. Aquesta és la primera edició del congrés en què Barcelona compta amb un espai exclusiu dins el recinte i s’ha pensat en estreta col·laboració amb GSMA organitzador del MWC i el suport de la Barcelona World Capital.

L'objectiu del Beat Barcelona és traslladar al MWC22 l'esperit i els actius de ciutat a través de l’experiència. Explicar al públic del Congrés, amb el binomi cultura i promoció econòmica, que Barcelona és la millor ciutat per invertir, per obrir oficines i centres de recerca i innovació de les empreses a Europa, per instal·lar-se a treballar o per a visitar-la.

Per això al Beat hi trobaran un programa divers d’activitats, conferències i trobades desplegat per l’equip de promoció econòmica i una programació cultural comissariada per tres dels principals festivals de la ciutat.Per desplegar aquesta activitat, l’espai compta amb zones diferenciades: un estand de l’Ajuntament de Barcelona, un auditori que acollirà xerrades i presentacions, cabines per als Dj, zones de descans i de reunions informals i barres de begudes.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x