Catalonia Talent

Catalonia Talent

En marxa el programa d'intercanvi YTILI als Estats Units per a emprenedors

4 de gener de 2021

Articles - Indústria i Territori

El Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative (YTILI) és el programa d'intercanvi insígnia del Departament d'Estat del govern dels Estats Units per a emprenedors emergents d'Europa. Des de la seva creació l'any 2016, uns 300 emprenedors europeus han participat en aquesta iniciativa, multiplicant les seves habilitats de negoci i lideratge i generant noves aliances transatlàntiques gràcies al foment de l'emprenedoria com a vehicle d'empoderament econòmic. 

L'edició del 2021-2022 té com a objectiu que els seleccionats expandeixin els seus negocis i formin noves aliances globals per tal d'impactar positivament en el creixement econòmic del seu entorn immediat. Gràcies a aquesta beca, els participants prendran part en un seguit d'activitats de desenvolupament professional i lideratge que s'articularan al voltant d'una estada de 4 setmanes als Estats Units, l'assistència a conferències i un mini MBA. 

El període per enviar sol·licituds finalitza l'1 de març! 

Podeu informar-vos-en aquí: YTILI Fellowship Program - Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative (ytili-worldchicago.org)

Temes jovesintercanvi. Estats UnitsMBAnegocilideratge

Contingut relacionat

Carregant...
x