Catalonia Talent

Catalonia Talent

El primer scooter del món amb el seient ajustable es fabrica a Catalunya

26 de febrer de 2021

Articles - Logística

El primer model de la companyia Ray Electrics Motors és el RAY 7.7, primer scooter al món que incorpora la possibilitat d’ajustar l’alçada del seient, amb una potència equivalent a 125cc i una velocitat màxima de 125 km/h, la més alta del seu segment. A més d’apostar per una mobilitat sostenible, aquesta moto també evidencia la clara aposta de l’empresa per la innovació, ja que ofereix al conductor noves tecnologies com un navegador incorporat amb connexió Bluetooth a l’app de RAY, un disseny de bateries d’alt voltatge i una opció de marxa enrere per a facilitar les maniobres.

Amb motiu del recent Premi Talent en Mobilitat, en el marc dels Premis Talent Cambra, otorgat a Ray Electrics, el secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Isidre Gavin, i el president de la Fundació Impulsa Talentum XXI van visitar les instal·lacions de Ray Electric Motors la tarda d’aquest dilluns, acompanyats del gerent de la mateixa fundació, Jordi Ribes, i el responsable de l’Àrea d’Incubació i Acceleració de Projectes, Jordi Garcia.

El personal de Ray Electric Motors va mostrar als visitants les instal·lacions de la fàbrica, que es troben en fase de preparació per a la producció en sèrie, i la zona on s’inaugurarà properament la Factory Store, botiga situada a la pròpia fàbrica.

Dos de cada tres proveïdors són catalans

Conscients de la necessitat de tornar a crear indústria, Ray Electric Motors aposta per fabricar localment i, per aquest motiu, dos de cada tres dels seus proveïdors són a Catalunya, en un radi de 150 km des de les seves fàbriques, i el 88% dins del territori europeu.

Els quatre motius principals pels quals la companyia es decanta per proveïdors de proximitat són la major rapidesa d’abastiment, ja que els arriben abans les matèries primeres i els permet fer un servei post venda més ràpid; el millor control de la qualitat, degut al seguiment exhaustiu del procés de producció que porten a terme; la reducció de la contaminació, a causa de la menor distància per recórrer i, per tant, menys emissions de CO2, i l’aposta per l’economia local, entenent que la reactivació econòmica és una feina en equip i que donar suport a proveïdors locals, catalans, espanyols i europeus forma part del seu objectiu empresarial.

Sobre Ray Electric Motors

Ray Electric Motors té la seva seu a Sant Joan Despí (Barcelona), des d’on dissenya, fabrica i distribueix les seves motos. Es presenta com una solució de mobilitat urbana sostenible que aposta per la innovació constant. Conscients que aquesta és la darrera generació que pot canviar les coses, Ray Electric Motors treballa a diari per tal que ens movem tots en la mateixa direcció que el planeta, sense haver de renunciar a les millors prestacions.

Des del seu primer model, l’empresa es caracteritza per la innovació amb la introducció d’avenços concrets per als conductors com el navegador integrat, el seient regulable en alçada, el control remot a través de l’app, la marxa enrere o el nou disseny del pack de bateries, entre d’altres.

Contingut relacionat

Carregant...
x