Catalonia Talent

Catalonia Talent

Danone anuncia l’obertura a Barcelona del seu primer ‘hub’ tecnològic a l’Estat

12 de setembre de 2022

Articles - Gastronomia i alimentació

L’empresa d’alimentació francesa Danone ha obert a Barcelona el seu primer hub tecnològic a l’Estat espanyol, un projecte que suposarà la creació de més de 30 nous llocs de treball qualificats especialitzats en tecnologia i anàlisi de dades. El nou centre, que ja es troba en funcionament, està dedicat a projectes d’innovació i digitalització dels processos operatius del negoci de la companyia.

Pel conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, “inversions com les de Danone, que se sumen a les recents de Pepsico, Google o Microsoft, posen de manifest el potencial de Catalunya com a epicentre europeu en l’àmbit de la innovació i la tecnologia”. Per Torrent, “aquest tipus de projectes representen els valors que cerquem a qualsevol inversió estrangera: vinculada a la indústria, que aposta pel talent, amb llocs de treball de qualitat i que posicionen Catalunya com a referent en l’economia del coneixement”. Aquest projecte de la multinacional del sector de l’alimentació compta amb el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball.

Es tracta del cinquè hub d’innovació i tecnologia de la companyia a escala internacional i complementa els oberts l‘any passat a França, Mèxic, Polònia i Malàisia. L’objectiu és que la nova oficina, que dona suport a les activitats de la companyia a la península Ibèrica, contribueixi a la transformació digital de Danone per guanyar més eficiència i consolidar estratègies de mercat, així com centralitzar operacions de la companyia i crear noves oportunitats de negoci.

Contingut relacionat

Carregant...
x