Catalonia Talent

Catalonia Talent

El Future of Tourism World Summit organitzat per la OMT , es celebrarà a Barcelona

27 de setembre de 2021

Articles - Comerç i Turisme

L'Organització Mundial de l'Turisme (OMT) s'ha sumat com a coorganitzador a l’esdeveniment mundial Future of Tourism World Summit, impulsada per la Fundació Advanced Leadership i la Fundació INCYDE de les Cambres de Comerç d'Espanya amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, ​​la Diputació de Barcelona i el Consorci de la Zona Franca (CZFB). L'esdeveniment se celebrarà en format híbrid els dies 26 i 27 d'octubre a La Llotja de Mar i reunirà més de 80 ponents de 70 països.

 Després d'anunciar la seva incorporació a l'organització del esdeveniment, el secretari general de l'OMT, Zurab Pololikashvili, ha destacat que es tracta d ' "una oportunitat per reconsiderar el desenvolupament turístic, garantint una distribució més justa dels beneficis de l'turisme i avançant per la transició cap a una economia turística neutra en carboni i més resilient en el social ".

 

Pololikashvili també ha recalcat que el congrés "serà un bon exemple de cooperació multilateral reforçada i d'un suport ferm a la recuperació del sector". "El turisme és un important motor de l'economia mundial, i per això s'ha de repensar per reiniciar amb força i créixer no només més, sinó, sobretot, millor, i d'aquesta manera continuar consolidant el seu paper dins de l'agenda 2030", ha afegit.

 Durant dos dies, els experts intercanviaran idees per explorar sortides creatives a la crisi generada per la covid-19 i abordaran temes relacionats amb la sostenibilitat, les identitats culturals, el turisme accessible, l'enoturisme i les experiències de viatge personalitzades, entre d'altres.

 L'esdeveniment comptarà amb la participació de 20 ministres de turisme de tot el món, ex caps d'Estat i de Govern, així com de representants d'organismes internacionals, associacions empresarials i xarxes de coneixement a nivell mundial, entre les quals figuren l'Organització Mundial de la Turisme (OMT), el Banc Interamericà de Desenvolupament (BID), l'Organisme Internacional de la Joventut (OIJ), l'Organització d'Estats Americans (OEA), l'Organització Internacional de Treball (OIT) i la Comissió Europea (CE).

 L'objectiu d'Future of Tourism World Summit és trobar solucions als desafiaments que planteja el turisme a nivell mundial després de la covid-19, desenvolupar sistemes de col·laboració per a que aquesta crisi es converteixi en una oportunitat de progrés compartida i contribuir a la reactivació econòmica global del sector, responsable de gairebé el 11% de l'PIB global però que s'ha vist durament afectat per les restriccions de la pandèmia.

 

 

 

 

 

 

Temes TurismeBarcelonaOMT

Contingut relacionat

Carregant...
x