Catalonia Talent

Catalonia Talent

El turisme mexicà es promocionarà a Barcelona mitjançant tecnologia congressual puntera

5 d'abril de 2022

Articles - Comerç i Turisme

Els propers 22, 23 i 24 d'abril tindrà lloc a Barcelona un congrés especial en que el turisme mexicà innovarà en el sector firal. L'esdeveniment, anomenat 1r Tianguis de los Pueblos Màgicos de México té una vessant cultural i de difusió però també caràcter empresarial, ja que està orientat a posar en comunicació touroperadors catalans amb els del mercat mexicà. 

Les trobades i relacions comercials, a més, tindran caràcter híbrid, ja que a banda de les reunions presencials entre els compradors registrats (de més de 30 països) i els expositors, es fomentaran les trobades virtuals a través de MatchMkr, una plataforma digital de negocis 24/7 que facilita el networking entre actors de la indústria turística, a través d'un algoritme de darrera tecnologia que permet trobar perfils d'interès entre els prestadors de serveis registrats.

D'aquesta forma, aquest "Tianguis" o el que vol dir el mateix, "mercat", vol contribuir a la democratització de la comunicació en el sector turístic, facilitant les mateixes oportunitats i accés a la promoció dels negocis a nivell internacional.

L'esdeveniment tindrà lloc entre el 22 i el 24 d'abril, en una superfícide de 4.600 m2 al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB – Plaça de Willy Brandt, 11-14), amb un gran espai per a la venda d'artesanías i mostres gastronòmiques, entre d'altres atractius.  L'accés serà gratuït, en horari de 10 a 19 hores. A més de gastronomia i artesanies, hi haurà activitats culturals. Alguns ingredients d'aquest gran esdeveniment seran l'exposició del Tenango més gran del món: un macromural de 105 metres quadrats elaborat per 1.270 artesans, que han fet servir més de 75 quilòmetres de fil de vela. Però també hi haurà espai per a un gegantí "alebrije alado", un tradicional altar de muertos per a honorar la memòria dels difunts o una mostra de vestits típics mexicans. En la part artística s'ha comptat amb el suport de l'Associació Cultural Mexicano Catalana MEXCAT, amb catorze anys de trajectòria a Barcelona difonent les cultures de Mèxic.

Contingut relacionat

Carregant...
x