Catalonia Talent

Catalonia Talent

Caixa Capital Risc inverteix en la insurtech Inari

9 de setembre de 2023

Articles - Economia

A través del fons Criteria Venture Tech, la gestora de la Fundació Bancària La Caixa ha liderat una inversió de 4,85 milions d’euros en Inari, una empresa tecnològica amb seus a Barcelona i Londres proveïdora de la indústria mundial d’assegurances i reassegurances.

La ronda d’inversió es destinarà a impulsar l’estratègia de creixement internacional d’Inari i, en ella, també hi han participat el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) i una empresa del sector “líder internacional”, la identitat de la qual no ha transcendit.

“Els recursos obtinguts a la ronda permetran a Inari consolidar la seva posició de líder mundial i impulsar la seva estratègia de creixement a llarg termini, que inclou ampliar els equips a Londres i Barcelona, incrementar la seva presència internacional i desenvolupar noves funcionalitats per donar resposta a les necessitats dels seus clients actuals i futurs”, ha destacat Caixa Capital Risc.

Inari ha desenvolupat una plataforma de tecnologia blockchain i serveis al núvol que permet a les companyies asseguradores gestionar millor els seus riscos en optimitzar l’ús de les dades i incrementar la productivitat. “L’enfocament innovador d’Inari pel que fa a la tecnologia d’assegurances té el potencial de canviar la manera de percebre el risc i la resiliència del sector insurtech. Aquesta inversió reflecteix la nostra confiança en la visió i el compromís amb l’impuls de la innovació en indústries llestes per a la transformació. Estem satisfets d’unir-nos a aquesta aventura amb Inari per ajudar-los a créixer i revolucionar aquest segment crític de la indústria”, ha assenyalat Xavier Álvarez, director dels fons de tecnologia de Caixa Capital Risc.

 

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x