Catalonia Talent

Catalonia Talent

La barcelonina Sandra Casellas guanya la fase territorial del “Premi A Dona Professional Autònoma” a la Direcció Territorial de Barcelona

7 de juny de 2021

Articles - Economia

Sandra Casellas és autònoma i es dedica a la comercialització d’olis vegetals refinats alimentaris (oli d'alvocat i llavor de raïm) als Estats Units, Àsia i Europa. La barcelonina ha estat seleccionada per la seva trajectòria professional com la guanyadora de la Direcció Territorial de Barcelona del Premi A Dona Professional Autònoma CaixaBank.

CaixaBank atorga aquests guardons per reconèixer la trajectòria de treballadores per compte propi en el territori espanyol i donar suport a la tasca i l’aportació a la societat d'aquest col·lectiu, que és una peça clau en l'economia. En aquesta primera edició, s’han presentat més de 111 candidatures a Barcelona i, la comerciant d’olis refinats, llicenciada en Comerç Internacional per la Universitat ESCI (Pompeu Fabra), ha estat l’elegida. El jurat – integrat per directius de CaixaBank – ha valorat la fortalesa dels seus productes, així com el grau d'innovació del seu projecte professional, la incidència en la creació d'ocupació o qüestions relacionades amb la sostenibilitat i l'impacte social, entre altres factors.   

Casellas optarà, juntament amb les altres 13 premiades en la fase territorial (una per cada Direcció Territorial de CaixaBank), al guardó nacional. La guanyadora del Premi Nacional obtindrà una dotació econòmica de 6.000 euros per destinar a accions de formació empresarial i personal. A més, rebrà un diploma acreditatiu i es beneficiarà d'una campanya de difusió a través dels canals de comunicació de l'Associació de Treballadors Autònoms.

També formarà part d'una comunitat virtual que es crearà, on podrà accedir juntament amb la resta de les guanyadores de la fase territorial i la guanyadora nacional. A través d'aquesta xarxa de networking podran compartir coneixements, idees i experiències i serà un punt de trobada per establir vincles professionals amb altres membres d'aquest col·lectiu.

Temes Sandra CasellasPremi A Dona Professional AutònomaCaixabankDirecció TerritorialBarcelona

Contingut relacionat

Carregant...
x