Catalonia Talent

Catalonia Talent

Barcelona inaugura avui el centre d’eSports més gran d’Europa

25 de febrer de 2022

Articles - Tecnologia

La start-up catalana Asobu eSports avui divendres el seu nou centre gaming, un espai de més de 2.000 metres quadrats ubicat a la segona planta del centre comercial SOM Multiespai (l’antic HERON City), al districte de Nou Barris de Barcelona, que es convertirà en la instal·lació dedicada als eSports més gran d’Europa.

El nou centre disposa de quatre estadis dedicats a les competicions de videojocs, un dels quals comptarà amb una capacitat de fins a 120 espectadors. Així mateix, l’espai també comptarà amb més de 100 ordinadors d’alt rendiment, tres cabines de streaming i quatre bootcamps d’entrenament, uns serveis que s’oferiran tant a empreses i professionals com a aficionats de l’esport electrònic.

“Hi ha diversos estadis per fer tornejos de videojocs -un d’ells amb capacitat per a 120 espectadors-, desenes d’equips informàtics d’alt rendiment, sales d’streaming i bootcamps d’entrenament”, expliquen els promotors de la inicativa, a través d’un comunicat. “Això permetrà realitzar tornejos 100% en format presencial i, així, oferir una experiència única als participants, que es podran sentir com a jugadors professionals”, afegeixen. Tanmateix amb els quatre estadis de que compta, es permetrà que els tornejos no es disputin únicament de manera virtual, sinó que també existeixi la possibilitat de realitzar-los amb públic presencial. 

El centre també oferirà serveis per empreses amb tallers de team building o tornejos intracompany “per fomentar la col·laboració i enfortir equips amb activitats d’entreteniment”, detallen.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x