Catalonia Talent

Catalonia Talent

T-Mercabarna Solidària presenta una solució per a repartir aliments

15 de març de 2021

Articles - Tecnologia

L’app T-Mercabarna Solidària, creada per Mercabarna i T-systems, ha estat escollida com a millor projecte a la categoria Industry 4.0 dels premis enerTIC. Aquesta aplicació serveix perquè les entitats sense ànim de lucre puguin accedir al banc de productes d’alimentació disponible a Mercabarna i sol·licitar una entrega.

L’aplicació neix amb la voluntat d’ajudar als col·lectius més afectats i vulnerables per la pandèmia de Covid-19. A més, té un conveni amb Creu Roja de Catalunya per portar aquests aliments arreu del territori. Actualment, ja porten donats a l’entitat més de 150.000 quilos d’aliments. L’aplicació permet agilitzar el procés de selecció i distribució dels aliments, ja que en ser frescos s’han de repartir el mateix dia i, sense l’app, molts aliments no eren repartits.

Els premis enerTIC premien l’eficiència energètica i la sostenibilitat així com la innovació i l’ús de les noves tecnologies per a seguir avançant el procés de digitalització, sense oblidar-se de l’impacte que es té sobre el planeta i aconseguir economies més competitives.

Temes innovacióMercabarnaT-systemsenerticaplicació

Contingut relacionat

Carregant...
x