Catalonia Talent

Catalonia Talent

Qilimanjaro Quantum Tech estrena el nou curs des del districte 22@

11 de setembre de 2023

Articles - Tecnologia

L’empresa Qilimanjaro Quantum Tech formarà part del districte 22@ i ha estrenat unes oficines de 1.929 metres quadrats. Amb l’assessorament del servei de localització de Barcelona Activa i Forcadell, aquesta firma completarà el seu procés de creixement i serà present en l’epicentre d’innovació de la capital catalana.

La firma barcelonina està especialitzada en la computació quàntica i va ser pionera a Europa en la comercialització d’ordinadors quàntics i el seu objectiu ha estat, des del principi, el de democratitzar la tecnologia quàntica. A més, ofereix aplicacions pràctiques de la computació quàntica al mercat en un període de temps més curt que els ordinadors quàntics digitals.

Amb la seva arribada al 22@, segueix completant el seu procés de creixement global. Per una banda, va instal·lar el primer computador quàntic als Emirats Àrabs i al sud d’Europa, i de l’altra, amb la seva primera ronda d’inversió en què han entrat Repsol, Axis i Grow Venture Partners. El seu aterratge a Barcelona amb les noves oficines farà que pugui mirar a l’exterior amb els fonaments encara millor posats.

Contingut relacionat

Carregant...
x