Catalonia Talent

Catalonia Talent

Barcelona Capital Nàutica i Aijec promouen l'economia blava entre els joves empresaris

16 d'abril de 2024

Articles - Indústria i Territori

La Fundació Barcelona Capital Nàutica i l'Associació de Joves Empresaris de Catalunya (Aijec) han signat un conveni de col·laboració per impulsar l'economia blava entre els joves emprenedors, segons informen les dues entitats en un comunicat emès aquest dimarts.

Amb aquest acord es vol crear un ecosistema empresarial fort lligat a l'àmbit de l'economia blava i establir estratègies conjuntes per generar noves oportunitats d'emprenedoria en aquest sector. Com a part de la col·laboració, el Premi Jove Empresari 2024 que atorga l'Aijec inclourà per primer cop el Reconeixement Emprenedoria Blava, i les dues entitats també realitzaran activitats destinades al teixit empresarial jove al voltant de la sostenibilitat, l'esport, l'economia blava i la cultura del mar.

El director general de la Fundació Capital Nàutica, Ignasi Armengol, ha assegurat que es tracta d'un sector ple d'oportunitats i necessitats per als joves emprenedors.

Per la seva banda, el president de l'Aijec, Ruben Sans, veu aquesta unió com una oportunitat per projectar Barcelona i Catalunya al món com a pioners en el desenvolupament d'empreses relacionades amb l'economia blava.

Albert Torras

Amb la col·laboració de FGC

Contingut relacionat

Carregant...
x