Catalonia Talent

Catalonia Talent

Anna Navarro, la dona més influent del món en tecnologia

14 de desembre de 2020

Articles - Tecnologia

La catalana Anna Navarro Descals -coneguda professionalment per Anna N Schlegel- (Olot, 1968) ha estat nomenada la dona més influent del món en tecnologia 2020 per la revista Analytics Insight. Navarro és l’actual vicepresidenta de NetApp, l’empresa número 1 del món en l’emmagatzematge de dades amb seu a Silicon Valley (Califòrnia, Estats Units).

 

Analtyics Insight ha premiat l’executiva catalana per la seva dilatada trajectòria professional, la contribució a l’enginyeria global i per a visualitzar la dona en l’àmbit de la tecnologia, un sector majoritàriament liderat per homes.

La capçalera tecnològica ha dedicat la portada i una entrevista completa a Anna Navarro. També inclou el llistat d’una desena de dones influents al món. L’editora d’Analtyics Insight, Priya Dialani argumenta que “les dones també poden liderar el sector tecnològic. Atès que la innovació és inevitable, les empreses que s’aferren a les antigues estructures acabaran superades i quedaran enrere”, adverteix.

Dialani afegeix que “la capacitat de les dones per empatitzar i buscar compromisos es converteix en un actiu innovador. Si la innovació ha de donar suport a tota la humanitat, les decisions crítiques s’han de prendre des d’una perspectiva equilibrada”.

I posa l’exemple de Credit Suisse, qui ha experimentat que “les empreses amb almenys una dona integrada en el consell directiu van generar un millor rendiment de la renda variable i un creixement del benefici net més elevat que les que no tenien dones al consell”.

Analtyics Insight és una revista en format paper i digital especialitzada en la informació sobre el sector de la tecnologia i que dona cobertura a l’anàlisi de big data. Està dirigida a professionals de la indústria de l’anàlisi de dades i de grans dades, líders i innovadors, i als professionals de la indústria.

Nota d'Exterior.Cat

Temes tecnologiainfluènciadonaAnalytics Insigh

Contingut relacionat

Carregant...
x